top of page

Trouwfotogafie

Trouwfotografie is iets unieks. Elke bruiloft is weer anders, maar er hangt altijd dezelfde sfeer: een positieve sfeer. Ik wordt helemaal in die sfeer meegezogen. Ik vind het zelfs een eer dat ik op jullie grote dag aanwezig mag zijn. Elke bruiloft zit weer vol met liefde en daar hou ik van! 

Als trouwfotograaf leg ik de spontane momenten vast. Ik wil dat alles echt is. Natuurlijk tijdens het foto-momentje wat ik met jullie alleen heb zal dat wat meer geposeerd zijn, maar zelfs dan ga ik opzoek naar de spontaniteit tussen jullie. 

Werkwijze

Van te voren vind er een kennismakingsgesprek plaats. Zo kunnen we alvast kennismaken en jullie wensen en verwachtingen bespreken. Dit vind ik belangrijk, zodat ik voorbereid jullie bruiloft kan fotograferen. 

Tijdens de dag zelf  kunnen jullie gewoon genieten van jullie dag. Ik wil juist de spontane momenten vastleggen. Ik zal alleen maar zichtbaar zijn wanneer het nodig is. Zoals tijdens het foto-moment van jullie samen. Ik zal jullie helpen met de pose's en jullie tijdens dit foto-moment van A tot Z begeleiden. Veel mensen zijn het namelijk niet gewend om voor de camera te staan en dat is normaal. Ik wil dat jullie je op je gemak voelen. 

Na de bruiloft krijgen jullie meteen de dag erna een preview doorgestuurd. Ik zal vervolgens de foto's binnen 3 weken aanleveren. Vervolgens kunnen jullie de foto's uitkiezen voor jullie trouwalbum. Dan ga ik jullie trouwalbum maken en bestellen. Het trouwalbum kom ik persoonlijk brengen.

Even voorstellen...

Het is belangrijk dat je een goede connectie hebt met de trouwfotograaf. Het moet vertrouwd aanvoelen. Om al een idee te geven van wie ik ben zal ik me even voorstellen:

 

Ik ben Fenne en ik ben 25 jaar. In mijn vrije tijd ga ik het liefst shoppen met mijn oma of duik ik het terras op met mijn vriendinnen. Ik ben altijd graag onder de mensen. 

Mijn passie is fotografie, zoals jullie al konden raden. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd van 4 jaar. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat ik trouwfotografie het leukste en het bijzonderste vind. Tijdens bruiloften hangt er altijd een positieve sfeer waar ik helemaal in mee word gezogen.  Elke bruiloft is anders en mooi op zijn eigen manier. 

Nu genoeg over mij. Ik zou jullie ook graag leren kennen. Laten we een kennismakingsgesprek inplannen!

bottom of page