top of page

Tim & Jessy

Ik kwam aan bij Tim thuis. Al hun dierbaren stonden buiten en zorgde voor een geweldige sfeer. Iedereen was aan het lachen. De beste ingrediënten die ik kan hebben als trouwfotograaf om mooie foto's te maken. Ik kijk namelijk altijd naar een moment. Ik legde de spontane momenten vast en toen verscheen Tim die iedereen begroette. Vervolgens kwam de eerste ontmoeting van Tim en Jessy voor hun huis en erna liepen we naar de oude kerktoren in Gulpen.


Ik had nog nooit een ceremonie gehad in de kerktoren in Gulpen (en nog nooit uberhaupt van gehoord). Het was erg klein en iedereen paste er net in. Het leuke ervan was dat het lekker knus was. Ik fotografeerde tijdens de bruiloft de momenten. De cermonie zat vol met prachtige momenten. Er werd veel gelachen. Tim speelde een stuk op zijn gitaar voor Jessy. Iedereen deed fantastisch mee en was aan het genieten. Erna hebben we een fotoshoot gehad in Gulpen.
De fotoshoot was een feestje. Gulpen is sowieso een prachtige locatie om je trouwfoto's vast te leggen. Er is veel natuur en veel mooie landschappen.


Erna was er een lunch waar ze de kaarten gingen lezen en cadeautjes ontvingen. Ook daar was alleen maar vrolijkheid. Het was een fantastische bruiloft. Het zat vol vrolijkheid, maar ook vol liefdevolle en emotionele momenten. Het was een geslaagde dag en ik ben dankbaar dat ik hun verhaal heb mogen vast te leggen.Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page